Over ons

cropped-fcspnl-zwart-wit-sticker-transparant.pngFCSP Holland is in 2017 opgericht om fans van FC St. Pauli in Nederland samen te brengen. Voetbal kijken is immers leuk, maar voetbal kijken met medefans is nog veel leuker. Samen organiseren we bezoeken aan wedstrijden van de club en delen we een biertje en een bradwurst.

In de toekomst willen we meer. Om te beginnen een ledendag, onze eigen merchandise (zonder stickers geen St. Pauli fanclub) en ook op sociaal-maatschappelijk vlak actief zijn. Hou deze site dus goed in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Net zoals alle andere fanclubs van FC St. Pauli onderschrijven wij de Selbstverständnis van de club. Deze bestaat uit de volgende 7 regels:

  1. Het hoofddoel van de fanclub is de club en de teams van de club te steunen.
  2. Geregistreerde fanclubs zetten dit doel om in actie door activiteiten te organiseren.
  3. Fanclubs onderhouden contact met andere fanclubs en ondersteunen het werk van de Fanclubsprecherrat.
  4. Fanclubs gaan akkoord met de regels die gelden in het stadion van FC St. Pauli en de regels voor het bezoeken van uitwedstrijden van de Fanladen.
  5. Fanclubs zijn tegen alle vormen van discriminatie tegen mensen, alle vormen van racisme, seksisme en hooliganisme, en elke vorm van ontmoediging en discriminatie jegens LHBT+ voorkeuren.
  6. Fanclubs updaten hun contactgegevens jaarlijks via de online database.
  7. Geregistreerde fanclubs gaan akkoord met deze verklaring en verspreiden die onder de leden.

NB: Wij regelen geen kaarten. Wil je een wedstrijd van de mooiste club ter wereld bezoeken? Mail dan de Fanladen (http://www.stpauli-fanladen.de/) of de club zelf (https://www.fcstpauli.com/).