Lid worden?

Lid worden van onze fanclub? Dat kan. Een jaarlijks lidmaatschap kost € 19,10.  Voor dat bedrag maak je deel uit van een groep mensen die allemaal een passie voor FC ST Pauli delen. We hebben een actieve Whatsapp groep,  organiseren fanclubdagen, vragen kaarten aan bij de voetbalclub, gaan samen naar wedstrijden, ontwikkelen eigen merchandise (stickers, patches, shirts), onderhouden contacten met tal van andere FC ST Pauli fanclubs en initiëren activiteiten voor goede doelen, zoals het Jeugdsport- en cultuurfonds. Ook krijg je 10% korting op FC Sankt Pauli wedstrijdkleding en merchandise als je die koopt bij Schutrups in Exloo of online bestelt.

Wees je er wel van bewust dat we FC Sankt Pauli onvoorwaardelijk supporten vanwege de idealen van de club. Bij ons gaan voetbal en politiek hand in hand!

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier maar ook via onze social media kanalen op Facebook, Twitter en Instagram.  Na bevestiging en betaling sturen we je een welkomstpakket stickers, een embleem (Aufnäher!) en buttons.

Let er wel op dat we alleen mensen accepteren die akkoord gaan met de regels zoals deze door FC St. Pauli zijn opgesteld. Deze kan je hier lezen.